Over ons

Onze speelgoedwinkel in Amsterdam is sinds maart 2001 hier gevestigd aan de Vijzelstraat 22. Gone with the wind is een speelgoedwinkel in Amsterdam voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Als je onze winkel binnenloopt zal je zien dat er iets met je gebeurt!

Aan ons plafond vindt u een 100 tal verschillende mobielen voor kinderen en volwassen van Oa. de merken Flensted mobiles, Djeco en Goki. Ook vindt u in onze winkel kinderkamer decoratie, waaronder Muurstickers, kinderlampjes, projectie lampjes (haba) en rijstpapieren lampen van het merk Djeco.

De leukste speelgoedwinkel van Amsterdam

Voor de allerjongste verkopen wij rammelaars, muziekdozen, knuffels en nog veel meer van de merken, Haba, Sigikid en Lilliputiens.

Voor in de leeftijd van 1 t/m 3 verkopen wij oa. Hamerbanken, vormenstoven, rijdend speelgoed, speelgoed voor de motoriek en nog veel meer van de merken, I’m toys, Plantoys, pintoys, djeco, Haba, Brio en B-toys.

Voor de leeftijd van 3 en ouder, zijn oa. De Siku auto’s in alle soorten en maten erg populair.

Tevens verkopen wij de gehele collectie houten treinen van Brio, Brio treinen staat voor gegarandeerd jaren speelplezier.

In onze winkel vindt u ook een groot assortiment puzzels vanaf de leeftijd van 1 jaar oplopend tot 12

Voor de meest actuele openingstijden, nieuwigheden en aanbiedingen volg je ons op:

Gone With The Wind speelgoedwinkel in amsterdam op de vijzelstraat